grafplaatje graniet

Een granieten grafplaatje is een duurzaam en tijdloos eerbetoon aan een dierbare overledene. Graniet is een hard en slijtvast gesteente dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurwisselingen. Het plaatje kan worden voorzien van een persoonlijke tekst of afbeelding, waardoor het een uniek aandenken wordt.

Granieten grafplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor er altijd een geschikt plaatje is voor elk type graf. De meest voorkomende kleuren zijn zwart, grijs en roodbruin, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. Het plaatje kan worden gepolijst, waardoor het een glanzende en luxe uitstraling krijgt, of gezoet, waardoor het een matte en natuurlijke uitstraling heeft.

Het granieten grafplaatje kan worden voorzien van een bronzen ornament, zoals een kruis, een bloem of een hart, om het plaatje nog persoonlijker te maken. De bronzen ornamenten zijn duurzaam en blijven lang mooi, zelfs na jaren van blootstelling aan weer en wind.

Een granieten grafplaatje is een tijdloos en blijvend aandenken aan een dierbare overledene, dat rust en troost biedt aan nabestaanden. Het plaatje kan worden geplaatst op de grafsteen van de overledene en blijft er jarenlang mooi uitzien, waardoor het een passend eerbetoon is aan het leven van de overledene.

1–12 of 26 results